Schonebergschool

Transformatieproject aan de Schonebergerweg, Rotterdam

Dit klassieke schoolgebouw uit 1904 (inclusief origineel monumentaal trappenhuis) wordt getransformeerd naar acht woningen met een ongekende plafondhoogte tot bijna vijf meter. De woningen hebben meerdere entresols, een tuin, balkon of dakterras en een eigen berging in de kelder. Kortom ze zijn uniek in hun soort.

Het Project

We stellen nu de eerste informatie beschikbaar. Binnenkort volgt op deze website meer informatie over dit bijzondere project, waarbij dit voormalige schoolgebouw uit 1904 wordt getransformeerd naar een modern appartementencomplex. In het pand worden acht tailormade appartementen gerealiseerd. Wonen zoals jij dat wil!

Start verkoop zal naar verwachting plaatsvinden net voor de zomer. Om kennis te maken met je toekomstige woning organiseren we een ‘look and feel-moment’. Als je je inschrijft, houden we je op de hoogte van dit event.

Het Nieuwe Westen

Het Nieuwe Westen heeft een bijzondere mix van wonen met grootstedelijke allure én typische volksbuurten. De buurt is een echte stadswijk met mooie singels, interessante winkelstraten en ruime pleinen. Dit maakt het Nieuwe Westen divers en erg leuk wonen! De Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten en is er voor ieder wat wils op het gebied van horeca en fashion. Snel boodschappen doen? Geen probleem. Diverse supermarkten, avondwinkels en toko’s liggen in de directe omgeving. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A13/A20). Behoefte aan een groen uitstapje en ontspanning? Bezoek het Roel Langerak, het Vroesenpark of neem een kijkje bij één van de vele musea die de stad rijk is. Altijd leuk! Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen in het Heemraadspark en bereik je binnen no time Diergaarde Blijdorp. Verdere voorzieningen zoals sportverenigingen en scholen zijn in de buurt te vinden. Er valt hier ontzettend veel te ontdekken waardoor je vol verrassingen komt te staan!

Bijzonderheden

 • Bouwjaar: 1904, transformatie 2022
 • Start transformatie werkzaamheden: 2022
 • Woonoppervlakte circa 92 tot 174 m² (incl. entresol)
 • Vraagprijzen vanaf € 475.000,- k.k. tot € 880.000,- k.k.
 • Eigen grond
 • Woning wordt opgeleverd inclusief sanitair en stelpost keuken
 • Volledig voorzien van dubbele beglazing
 • Het pand is gelegen in betaald parkeren gebied. De gemeente zal helaas geen parkeervergunning afgeven.
 • Vereniging van Eigenaars zal bij oplevering actief zijn.
 • Eigen berging in kelder
 • Zelfbewoningsclausule van toepassing
 • Project notaris: Ligthelm en Dekker uit Rotterdam
 • Verkoopprocedure wordt nog nader bekend gemaakt

 

Verkopend makelaar

logo makelaar & hypotheken

Maaskade 121
3071 NK Rotterdam
E-mail
website

Meer weten over hypotheken?

Wil je je goed voorbereiden voor wat betreft je hypotheek, maak dan een afspraak met een van onze eigen hypotheekadviseurs. Maak direct een afspraak voor een hypotheek adviesgesprek.

Inschrijfformulier

2 + 4 =

Bedankt voor je inschrijving

De ingevulde gegevens zijn doorgestuurd naar de verkopend makelaar. Deze houd je op de hoogte van het ‘look and feel-moment’, waarop je kennis kunt maken met je toekomstige woning.

Weer een mooi project van:

ReaLTY Rotterdam

Ontwikkelaar en belegger in vastgoed

Weer een mooi project van:

ReaLTY Rotterdam

Ontwikkelaar en belegger in vastgoed